torsdag den 1. marts 2012

Paradiso med de seje

Jeg har et stamsted. En café der har lyttet til mine bekymringer, mine glæder, begivenheder i mit liv, fødselsdage, overraskelser og generelt bare gode stunder med mine veninder.

Café Paradiso ligger 5 minutter fra mit hjem og 10 minutter fra skolen, så det er det letteste frirum i hele byen. Jeg har været der tusindvis af gange, og nydt deres himmelske, italienske sorbeter og is, bjerge af nachos med kylling, guacamole og salsa, ToffeeCoffee, shakes, kage, bagels..
   I dag var sådan en dag, der bare virkede uoverskuelig. Problemregning 1½ time, filosofisk essay 1½ time, fodbold med drengene og mr. Nakkeknäcker (aka idrætslærer).
   Derfor blev dagen lys og rigtig marts-agtig da vi havde vandret gågaden ned og kommet ind i varmen. Stambordet var taget, men vi klemte os sammen nede bag ved, og bestilte is, milkshakes mm. Det er jo blevet lidt rarere efter vi opdagede, at MenuCard giver rabat :)

Hvad vi snakkede om nåede vidt forskellige emner som græsk mytologi, lærere, om jeg snakker for meget, vaner, chokolademagerier og.. negle? :D
Paradiso er mit fristed, mit andet hjem. I love it.

Nej, dette er intet reklameindlæg for caféen eller MenuCard. Billedet er mit eget.

2 kommentarer:

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!