tirsdag den 6. marts 2012

Man skulle ikke tro, det var muligt..

.. men jeg lavede mad i går! Helt selv! Og det gik IKKE GALT :D :D

I går gik jeg selv i køkkenet og kæmpede med pasta, kødsovs fra bunden og et stort fad grøntsager. Jeg er vild med at bage kager og brød og snacks og konfekt (fik jeg sagt usuuuuund?) men har aldrig rigtig lavet mad.

Derfor så jeg nogenlunde sådan her ud
<<
Da jeg først havde brugt 10 minutter på at hakke løg. 3 løg. Nej, der skal ikke grines!

Her ses så rejsen fra køkkenbord til spisebord under Lullehs kyndige hænder.. eller noget..Jeg kom sådan til at tænke på det, da vi kom til at tale om pligter derhjemme ovre i skolen.. jeg har længe vidst, at jeg nok laver ret meget. Jeg får mobil (hvilket ikke er en dyr post ang. mig), klippekort, nogle cafébesøg, noget tøj og nogle biografture betalt. Derfor får jeg ikke en klink for at hente søskende, dække bord, vaske op, ordne vasketøj, støvsuge én etage, gå med hunden, hjælpe til i haven og ellers bare komme når der kaldes på hjælp. Det vakte, ikke overraskende, noget undren i venindekredsen.

Var det bramfrit for en blog? Kan man tillade sig at være lidt misundelig, når ens eneste indkomst er et fritidsjob, der desuden går til gaver, bøger, tøj, oplevelser..
   Jeg vil gerne forsøge at spare op, jeg vil gerne have en smule fritid mens jeg stadig er ung og går i folkeskole. Desværre har jeg hverken råd eller tid til noget med alle de pligter :(

Dette er en stille protest - fortæl mig endelig, hvis du føler med mig (:P), ved bedre, er overrasket, anything! Jeg elsker kommentarer, og vil forsøge at svare jer her på bloggen :)

Får du lommepenge? Hvordan har du det med pligter?

4 kommentarer:

 1. Ja jeg for lommepenge, og jeg hader pligter. Men nogle få pligter kan jeg faktisk godt lide :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Se! Jeg er alene i verden :(
   Men tak for din kommentar, smukke <3

   Slet
 2. Felicia den seje;););):(6. marts 2012 kl. 22.12

  Hehe Jeg skal bare ikke lave noget og alligevel får jeg lommepenge;);)

  SvarSlet
  Svar
  1. Får du ting som oplevelser betalt? :)

   Slet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!