onsdag den 7. marts 2012

Wednesdays :)

Onsdag morgener er rare. Især fordi jeg kan stå op 1 time senere og se Go' Morgen Danmark og spise sen morgenmad og nyde solen der skinner ind ad udstuens vinduer.

Om onsdagen møder min klasse og jeg først 9.55, så jeg har lige de der 2 timer ekstra, alt efter hvornår jeg vælger at stå op.
Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville smide et go' morgen-indlæg til jer her på bloggen :)

I dag tager jeg til Herlev, på Forfatterskolen og derefter videre på Agnes Cupcakes, da jeg har fået gratis Jobcake-vouchers. Jeg regner med at skulle have Chocolate Sea Salt, Strawberry og Banana. De ser umiddelbart lige lækrest ud på siden :)

Hav en fantastisk dag - smil til verden og nyd solen!

Har du prøvet Agnes Cupcakes, og hvad er din favoritsmag?

5 kommentarer:

 1. Der bliver sat en halv time af til hver fremlæggelse. Det er for at sætte alt op, fremlæggelse og bagefter svare på spørgsmål. Snakker I så i 45 minutter, eller er det med opsætning osv? For ellers er der ikke en speciel stor forskel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi snakker 45 minutter. Det er ret sjældent der er spørgsmål fra andre end lærerne, og hvis der er, er det oven i de 45. Så er der 10 minutters pause hvor næste gruppe gør klar og de andre lige får en lille pause :)

   Slet
 2. Så er der faktisk en kæmpe forskel. På vores skole har vi fået at vise, at man ikke skal gå ud og interviewe "almindelige" mennesker, for det får man ikke så meget ud af. Vi skal have min. 2 bogkilder, men det er jo ikke bøger med fakta, det er mere psykologiske bøger. Hvis vi interviewer folk, så er det mennesker med kendskab til emnet, fx. eksperter eller 1. håndskilder. :)

  SvarSlet
 3. Uh, hvordan var forfatterskolen? :)

  SvarSlet
 4. Jeg misunder dig dybt! Det er også min store drøm at komme på en forfatterskole, hvor der virkelig er nogen, der forstår ens passion og deler glæden ved at skrive med en. Desuden kunne jeg godt trænge til at komme igang med at skrive igen, for nu har jeg snart holdt pause i flere år. Men når jeg nu bliver student til sommer og skal have mig et sabbatår, regner jeg med at finde et forfattrested. Jeg bor lige ved siden af Testrup Højskole, som er meget kendt for sin skrivelinje (måske har du hørt om den?) og ellers er der også flere ungdomshøjskoler, der tilbyder forfatterundervisning i dag. Men privatundervisning af en forfatter - igen, jeg misunder dig!

  Tusind tak for din ros. Det rører mig altid at høre, at folk kan lide de ting, jeg laver. Og det giver mig virkelig lyst til snart at komme igang med at skrive igen! Pokkers gymnasium der tager al min tid :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!