tirsdag den 20. december 2011

20. december

Dagens julesang


Dagens julegaveidé

Drengebørn. What to find, uden at det bliver en stor æske lego der enten ender bagest på hylden eller hjemme i butikken?
   Du kunne fx. spørge drengens forældre, om hvad de giver ham til jul. Får han en FlexiTrax-bane? Så køb ham en bil til den.
   Får han en Schleich-bondegård? Så køb ham et dyr.
   Eller, hvis han har eller måske er så heldig at få en Nintendo-maskine til jul, kan du jo købe ham en taske med et sejt motiv.
   Du behøver kort sagt ikke finde en stor gave for at finde det perfekte til ham.
Skal jeg blive ved med at poste julegaveidéer, eller har I fået købt dem?

Gør 20. december speciel
Har du prøvet DR Pakkeleg? Det er et meget mindblown spil, der handler om at rage de 3 pakker på bordet til sig. Omkring dig sidder 4 random spillere, der altid går efter dine pakker. I pakkerne finder du 75% af gangene pebernødder, der er lodder til hovedpræmien den 26. december. Du vinder jo helt klart - pfff!
   Ind i mellem finder du en puslespilsbrik med pynt til dit juletræ. Den første der får pyntet et helt juletræ, må vælge en præmie mellem alt fra køkkenmaskiner til iPads.
   Og så, 0,2% af alle gange du spiller, kommer der en RIGTIG PRÆMIE - det kan være en CD, film, bog, nøglesnor, julehjerte, gavekort etc.

Du kan jo tage og melde dig ind, så har du lidt at bruge tiden på her de sidste dage :)
www.dr.dk/pakkeleg 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!