søndag den 18. december 2011

17. december

Dagens julesang


Dagens julegaveidé
Det hjemmelavede gavekort.. lyder det fail?
   Det er meget let at lave og kan sagtens vække glæde. Herud på de sene decemberdage har du måske mange andre ting at nå?? :)
   Tag et stykke pap eller papir, og fold det på midten. Tegn og skriv på forsiden. Indeni skriver du så en masse ting, som gavekortet kan indløse, plus en lille firkant der kan krydset af når tingen er brugt.
   Til din søster kunne være en spa-dag, at bage kage sammen eller en cafétur, til dine forældre kunne være babysitting og biografbilletter, hjælp med rengøring, hovedbundsmassage osv. osv.
   Det er faktisk en rigtig hyggelig gave, og du kan gå lige den retning du har lyst til. Du kan dekorere kortet helt vildt flot, du kan skrive mange eller få gaver på og du kan sagtens tilpasse det til personen.

Gør 18. december speciel
Æv-bæv - det er sidste søndag i advent, og derfor er det meget vigtigt at få den nydt i fulde drag!
Et af mine tips til at få nydt en søndag, er at stå lidt tidligt op og skynde sig at hjælpe hinanden med dagens gøremål - oprydning, støvsugning, opvask osv., så der er tid til at nyde resten af dagen. I kunne fx:
 • Tage på fælles juleshopping. Orden julegaverne hver for sig, alt efter hvem I mangler at købe til, og mødes så på en café. Det hjælper altid at på hvilet benene med en kop kakao :)
 • Gå i køkkenet og lave julekager, og nyde de friskbagte resultater med et brætspil.
 • Tag i Tivoli og nyd det sidste af julemarkedet.
 • Gå en tur i skoven med lommelygter.
 • Skriv julekort sammen.
 • Bage et skud æbleskiver og se en god film.

1 kommentar:

 1. Hej Lærke

  TILLYKKE!!! :D Du har vundet sidste fredags konkurrence på Cautious og kan se frem til en pakke med lækre Kiehl produkter! :)

  Send mig din adresse pr. mail og så ryger pakken fluks af sted til dig. :)

  Du er naturligvis stadig velkommen til at deltage i julens øvrige konkurrencer på siden.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!