mandag den 30. april 2012

Indlæg nummer 100!

Hey peeps - det her er indlæg nummer 100. Er rigtig glad for, at jeg er nået så langt med bloggen, og at bare 100 indlæg har overbevist 38 skønne mennesker om at blive faste læsere. Skal vi lave en lille giveaway når vi når 50 læsere? Det er bare med at komme ud og samle folk :)

I fredags var det jo sidste dag i praktik, og konditoriet havde været lige så glade for mig, som jeg havde været for dem. Så de gav mig lov at lave en KÆMPE lagkage og tage med hjem. Udstikkeren hed 10 PERSONER, men jeg tror der var nok til 15 :P
   Det blev en slags othello, med masser af fondantblomster på toppen. Det var så fedt bare at gå amok i al deres fede udstyr og ingredienser. Jeg fyldte lagkagen med fersken, hindbær, chokolade og vaniliecreme, og den smagte så fantastisk lækkert <3

Bagefter tog jeg til fødselsdag i Hørsholm hos den sødeste Rebecca i verden; tak for lasagne, kagekrig, brændte pandekager, kongespil, kaninhop, grin, sang, dans, sniksnak og EKSTRA SPICY CHIIIIPS (min tunge brænder stadig) alle sammen :)

Weekender går som altid hurtigt når man hygger sig, og jeg fik ordnet en masse spændende ting, som jeg desværre ikke kan afsløre her på bloggen.. måske er der nogen der læser med, ahøm-hem..
   Dagen i dag har jeg brugt på Christiansborg i erhvervspraktik. Fik en rundvisning, gratis frokost med Joachim B. Olsen og et par foredrag om arbejdet. Det er vildt spændende, og jeg glæder mig til en ny (laaang dag i morgen). Fortæller mere om praktikken senere ;)

1 kommentar:

  1. Tillykke med indlæg nummer 100 :)

    Og ja, endelig giveaway haha :D

    SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!