fredag den 20. april 2012

New In Field's Edition

Så er jeg vel hjemvendt efter en fantastisk tur til Fields med mine veninder. Der blev grinet, snakket, faret vild, spist, shoppet og gjort en masse random ting :P
Billedet her til venstre er mig i det fiiine vejr, i min nye dejlige PLAYSUIT! Mere om den senere.

I aften er jeg enebarn, og det er jo også meget rart. Skal have sushi, se en film og høre dejlig Lukas Graham-musik.
   Nok hverdagsindlæg - disse ting er mine køb fra i dag. Fik ikke købt det store, for jeg skulle pludselig skynde mig, men jeg fik kigget på en masse, jeg vil finde nede i byens butikker.
Min smukke, fine playsuit med rød/rosa blomsterprint <3 Jeg forelsker mig endnu mere i den for hvert sekund der går. En playsuit er, FYI, en buksedragt med korte bukseben. Altså en shortsedragt :P
Jeg fik denne for 130 kr. i H&M, og det er fra den nyeste Divided-kollektion, så der er masser af dem. Den fås vist også i sort, hvid og leopard :)Jeg var jo gået på jagt efter gul og sort neglelak, og kom hjem med begge dele. Den gule er L'Oréal Paris i farven Exotic Canarians (gotta luv' it ^_^), og den sorte er Depend nr. 37. Tilsammen kom jeg af med 65 kr., og de er begge overraskende fin kvalitet :)

Til sidst er der mine nye denminshorts fra H&M til amazing 80 kr. De er lidt mørkere i virkeligheden, og jeg er super glad for dem!

Jeg var nok i 7 eller 8 butikker efter shorts uden held. Jeg kiggede jo efter nogle med høj talje, men alting var for stort. Det er altid mit problem - det sidder løst, og det er ikke optimalt med highwaist.

I Only fandt jeg et lækkert par der sad fint om maven, dog løst om benene (men det gør de næsten alle), men prisen var en smule for høj til, at jeg ville købe dem - det var nemlig blot 5 minutter efter jeg var trådt ind i centeret, og jeg ville ikke bruge halvdelen af mine penge på det første køb :P

Jeg fik ikke købt shortsene fra Only, da jeg skulle hurtigt hjem, men jeg kigger efter dem i min egen lille Only, i morgen. Jeg skal nok vise jer dem, hvis jeg får tid.

Det var alt for denne gang - nyd fredagen, vi blogges <3

2 kommentarer:

 1. The first Picture is cute :)
  The Shorts look great!

  xoxo

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you very much, I am really happy with them :)
   How did you find my blog? Do you translate it? <3

   *Smile*

   Slet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!