tirsdag den 12. april 2011

Forestillingen!

Jeg er nu (endelig) faldet til ro efter en heftig, morsom, halv-kikset musicalforestilling :D

Der var et par fejl i hver scene, som vi slet ikke havde haft til generalprøven. Mon ordsproget om en dårlig generalprøve = en god premiere også fungerer omvendt?
   Der var glemte replikker, forkerte indkomster på scenen og nogle enkelte scener der helt gik forbi en piges hoved. Derfor var hun i gang med scene 10, da vi andre spillede 9'eren xD

Sjovt var det, selvom jeg håber det bliver lidt bedre i morgen hvor mine forældre kommer og ser mig. Kryds fingre, peepz ;D

Musicalen sidste år.. jeg er 'Mr. Cool' i læderjakken!

Nu vi er ved musicals.. Det Ny Teater holder snart auditions til deres Annie-musical. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve.. men synes I jeg skal gøre det?

5 kommentarer:

 1. Hejsa! :D
  Nu fik jeg endelig tid til at svare på din besked :) jeg kan virkelig godt forstå følelsen af sejr, når man bliver udtrukket til sådan noget. Det må virkelig have været fedt for dig :D
  Og jeg vil naturligvis gerne linke! Smider dig ind på min side med det samme :)

  SvarSlet
 2. Der er bare forskel på at tro på noget, og så på at lægge alt ansvar fra sig. Jeg tror også på en del ting. Men jeg kan godt acceptere at det sommetider er MIG der begår en fejl og er et kvaj. Jeg kan godt acceptere at det engang imellem er MIN skyld at der sker noget dårligt for mig. Fordi mennesket fra naturens side af, sommetider begår fejl. Vi udvikler os ikke kun i den positive retning. That's life. Men hvis du altid skylder skylden videre og aldrig indrømmer at det var DIG der snød til eksamen, så derfor blev du smidt ud - Så lære du aldrig noget af det. Indtil den dag at nogle kan bevise at der sidder en mand på en sky og fik dig til at snyde til eksamen, helt med vilje, så vil jeg stadig mene at det var egen skyld. Det var dig der var en tumpe. Lær af det og kom videre. For man lære som regel et eller andet af ens dårlige oplevelser. Man skulle jo meget gerne blive klogere af det, så man bagefter, når man har rejst sig fra faldet og er kommet oven på, kan undgå at lave samme brøler på ny. :)

  Hvis man derimod er uheldig - Om det så er at trække den forkerte lottokupon og ikke vinde de syv millioner eller om det er at få stjålet sit værdifulde halssmykke... Så er det vi kan begynde at snakke om skæbnen, Gud eller hvad det nu er der bestemmer det. For hvem eller hvad bestemmer over heldet og uheldet? Hvem eller hvad sidder og fordeler det ud til hele menneskeheden, sådan som det nu uddeles?

  For mig er der meget stor forskel på om man selv er et fjols eller om man er uheldig. Er du selv et fjols, så er det altså too bad, tør øjnene og lær af det. ;) Hvis du til gengæld er uheldig, oplever noget negativt du ikke selv er herre over, så kan jeg godt acceptere at man tror det er en straf eller en dybere mening fra et højere sted. For så synes jeg det giver fin mening at tro på noget eller nogen, der styre det hele. :) Jeg kan fx også godt lide tanken om en skytsengel, der holder øje med én. Men derfor mener jeg stadig ikke at det er min engels skyld at jeg laver en fejl på mit arbejde eller går over for rødt i lyskrydset. Den må jeg stadig tage på egen kappe, så at sige. Men derfor kan jeg stadig godt lide ideen om at der sidder én og giver ens skulder et klem, den dag ens forældre dør i en bilulykke, kæresten skrider med ham den flotte fra arbejdet, man bliver smidt ud af lejligheden og ens gamle labrador får konstateret kræft. På sådanne dage håber jeg virkelig at der er én der sidder og forsøger at trøste fra et andet sted og forsøger at minde én om at livet nok skal gå videre alligevel. Det ville være dejligt. :) Men jeg ved det teknisk set ikke, om en sådan kræft findes. Og derfor er det stadig en myte, en historie, som man godt kan tro på, men også stadig bør tage lidt med et gram salt, inden man lader hele sit liv styre efter det. :)

  SvarSlet
 3. Hehe - Så må du krydse fingre en uges tid endnu. :p

  Og mange tak. Det tager også lidt tid at finde frem til nogle lækre præmier, som også gerne skulle ramme så mange som muligt, interessemæssigt. Men denne gang blev det altså en rigtig tøse-omgang. :)

  SvarSlet
 4. Disney-film i sig selv, er jo også bare helt fantastisk! Har rigtig mange favoritter, men der er bare endnu ingen der har slået Løvernes Konge. <3 Pixar og Dreamworks er ok, men det er aldrig nogen der har sagt mig så meget - Heller ikke dem som Pixar har lavet sammen med Disney. De er bare ikkel ige så gode.

  "He lives in you" hedder den, på engelsk. Det er også en rigtig sød én. Faktisk synes jeg at de lavede 2eren til denne film ganske udemærket. Jeg er ellers ikke så meget for fortsættelserne normalt, men den var sådan set helt hæderlig. Stadig meget Disney-agtig.

  SvarSlet
 5. Grynt? Var min kanin så dårligt tegnet at det ligefrem ligner en gris? Haha!

  Niks, det er ikke til et nyt design - Det er til noget kreativt og spiseligt, som jeg skal prøve af og er ret spændt på. Krydser bare fingre for at det går bedre end mine muffins her i påsken. :p

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!