mandag den 11. april 2011

Det er (næsten) sommer, det er sol..

.. og det er.. tjo, mandag! :D

I dag har min fader fødselsdag, og der kvitterer naturen hans gode opførelse med en smuk himmel og bragende solskin! Vi har været nede i Paradiso isboden og erhverve os to KÆMPE kugler italiensk is for 28 kr. Who said expensive? :O

Hele dagen har stået i musicalens tegn, og vi er nu klar til premieren på All Shook Up i morgen i skolens gymnastiksal. Jeg spiller Lorraine, den pladderromantiske, rapkæftede, menneskelige Minnie Mouse, der forelsker sig i en vordende soldat (min veninde).

Det er sååå hyggeligt, og jeg kan slet ikke forestille mig at skulle tilbage i skole på fredag og have diktatværksted og fransk.. baah!
   Og midt som jeg sidder og taster disse ord, summer en hysterisk, lille plage rundt foran min pande. Gæt hvad det var - en MYG!
Allerede?, tænkte jeg og klapsede den. Jeg hader myg, og ser ikke hvilken gavn de gør for verden. Ved du det?

Hvilken insektart ville DU udslette hvis du fik muligheden? >:D

1 kommentar:

  1. Sig tillykke til din far fra mig, og tak ham for det dejlige vejr! :D
    ---
    Jo, selvfølgelig Lærke. Du er nu på min Blogroll. Jeg kan personligt bedst lide Sims 3 (bortset fra at man ikke kan få dyr endnu, det er noget hø), men jeg har hørt mange der foretrækker Sims 2. Men jeg synes da helt sikkert at du skal ønske det! :D

    SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!