lørdag den 26. maj 2012

GIVEAWAY - DEN DOBBELTE TAVSHED

Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere bloggens anden giveaway! Den er sponsoreret af forlaget People's Press, og præmien er denne lækre sag:

Det er bogen Den dobbelte tavshed af Mari Jungstedt, der står på spil, en krimi der sætter tankerne i gang. Den handler om nogle vennepar, der tager på ferie sammen, og snart afsløres en masse af de hemmeligheder, som har for hinanden. Til at krydre det er der selvfølgelig et grufuldt uhyggeligt mord og den nervepirrende opklaring.

Jeg har selv modtaget et eksemplar af skønheden, og når jeg har læst den færdig, kommer der selvfølgelig en anmeldelse. Jeg håber I har lyst til at lege med på samme niveau som med Coolstuff-konkurrencen! :)

Giveawayen bliver med de traditionelle lodder, men eftersom ikke alle har en blog eller en Google-konto og kan kommentere, så gør jeg det lidt lettere for jer:

Skriv en email til lullehsverden@live.dk hvori du skriver dit fornavn, eventuel hjemmeside og så alle de lodder du har samlet. Jo mere reklame for min blog og selvfølgelig forlag/bog/forfatter, jo større chance for at vinde.

Således kan du samle lodder:

* Send en email med navn og skriv, at du er med i giveaway'en. (Obligatorisk - giver 1 lod.)
* Skriv et indlæg på din egen blog med billedet af bogen. Billedet skal linke til giveawayen. Desuden skal du nævne www.krimifan.dk (Send link til indlæg i mailen. Giver 2 lodder.)
* Bliv fast læser af bloggen på Bloglovin' og like indlægget. (Giver 1 lod.)
* Bliv fast læser af bloggen via Google Friend Connect. (Skriv dit GFC navn i mailen. Giver 1 lod.)
* Lav et link til giveaway'en på din blogs giveaway-liste. (Giver 1 lod.)
* Skriv i mailen, hvilken kommende krimi fra www.krimifan.dk (under Bøger på vej) du ser mest frem til at læse. (Giver 1 lod.)

Det er altså muligt at samle 7 lodder i alt, nogle mere tidskrævende end andre. Jeg håber selvfølgelig på stor tilslutning til konkurrencen - BOMB DEN EMAIL, FOR FANDEN! :D

Giveawayen lukkes lørdag d. 16. juni klokken 20. Vinderen trækkes søndag.

1 kommentar:

 1. Hej Lulleh...
  Først vil jeg lige sige, at er rigtig fint det duh har gjort layout-mæssigt på siden!<3
  -Lyder som en spændende bog, lige noget jeg elsker!
  1. min email: emma@jpm.dk
  2. Jeg er fast læser af din blog.
  (jeg ved ik lige hvordan man laver link på min egen blog..gider duh ik forklare det??)
  Men ellers to lodder tror jeg :-D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!