onsdag den 8. september 2010

OVER THE HILLS AND FAR AWAY..


..teletubbies come out to play. Gid jeg måtte komme med, åh i kære små :s
Somme tider kan skolens hæmningsløse lektiemængder være for hårde. Og jeg mener så hårde at jeg bare skider hul i skolebogen og sætter mig i min sækkestol, hvorfra jeg kan se det smukkeste af Hillerød. Her flyver tankerne.
Drømme om børnehaven, saftevand, børnefødselsdage, legepladser, flyverdragter, dukker og teletubbies. Drømme om dengang hvor vi havde frihed, og ikke var tabubelagte i nogen sammenhæng. Alle legede med alle, slut.
   Hvor er det idag? Hvor er friheden? Hvor er friheden til at vise sig i ALT slags tøj, friheden til at spise alt slags mad, friheden til at kunne skifte mening, lave fejl og være anderledes. Det mangler jeg i min hverdag - selvom jeg ikke har Killah bukser på, er jeg da klar over at jeg burde skifte mine egne; altså ifølge folks misbilligende blikke.
   Ikke at alle er sådan, men friheden til at kunne sige 'Hvor er det en FED kjole' er nul putte, medmindre det er Miss Sixty. Kan i følge den?
  
Jeg føler faktisk at bloggen har absorberet en smule af det rumsterende tanker som melder sig til tider. Håber i har kommentarer (:

Alt for jer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!