lørdag den 5. november 2011

Obsession

 Ind i mellem må man gerne have en lillebitte besættelse. Et svagt punkt. En lykke der bruser op ved tanken. Jeg er nok ikke den eneste der er bare liiidt Twilight-obsessed for tiden. Jeg kan egentlig godt gå flere måneder uden at skænke universet en tanke, hvis ikke jeg er ved at læse bogen eller lige har ses filmen. Men nu varmer vi jo op! Vi gør os klar til Breaking Daaaaawn!

Jeg fik reserveret et par billetter da salget åbnede, og havde planer om at se den d. 18. november med min bedste og lige så Twihardy veninde :)
Så annoncerede min Biocity, at efterspørgslen på forpremieren d. 16. kl. 21.30 havde været så stor, at de kunne presse en ekstra ind kl. 18.30. Jeg var lidt uheldig, men fik da set nyheden i tide og reddede mig 2 billetter ude i siden på 3. række.

Jeg skal lige høre om min veninde stadig er hook'ed på at se den på en hverdag, og så skal jeg finde ud af, hvad jeg gør med billetterne d. 18. Kan man gå i biffen for at se den samme film så mange gange? Det er trodsalt 185 kr. i alt, men jeg har jo lige fået løn (smile).

Billede af omtalte, dejlige persons hund fra da den var halvt så stor og halvt så gammel så nu :)

Vi slutter af med en trailer.. enjoy <3

1 kommentar:

  1. Har du betalt for dine billetter? For ellers kan de da bare afbestilles igen :)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!