fredag den 17. juni 2011

Dagens outfit + læseferie + tvivl

(Ja, det failer for vildt med spejlet, men ingen var hjemme til at tage billedet af mig!)
Kjole fra Topshop Petite, gamacher fra H&M, ur fra Skagen Steel.


Sådan ^^ har jeg altså rendt rundt og set ud i dag. I dag vil sige efter kl. 14, hvor jeg endelig kom i tøjet, redte høstakken og fik lagt en sart make-up. Jeg har nemlig LÆSEFERIE :D
Det er derfor jeg er lidt inaktiv for tiden - jeg er sååå flittig (læs: not!).
   Jeg fik i går læst hele historiebogen igennem, taget de sidste noter og tjekket, at jeg kendte alle overskrifter + jeg har lavet en tidslinje så jeg i dag kunne terpe årstal. Jeg siger jer, det er nemmere at huske noget ud fra et årstal end det er at huske et årstal ud fra en begivenhed! Så skrev jeg fransk og læste pensum igennem + terpede kropsdele (lækkert :P)
   I dag øvede jeg så historie mundtligt, alt det, jeg manglede, og så fik jeg øvet en mulig fransk årsprøve 6 gange. I starten gik det mega dårligt, men den sidste gang var strålende, så jeg fik det vist lært by heart. Jeg er bare så nervøs for at skule sige en persons humør, og så glemmer jeg altid hvad slips, halskæde og forskellige mønstre hedder!
   Så det er nok lidt fransk ordforråd der skal forbedres + øvning.. men skal jeg virkelig bruge 2  dage til på det? Jeg var ellers sikker på, jeg havde brug for 12 dages læseferie i stedet for 4, men det synes som om, der er alt for lidt at lave - er der nogle mere erfarne, der ved, om det bare er ønsketænkning?

Ellers holder jeg fyraften nu - i aften skal jeg nemlig ind og lytte til dem her:

God fredag! :D

4 kommentarer:

 1. Er sikker på den bliver fantastisk, og jeg vil nyde det hele vejen igennem!!! Selvom jeg jo nok kommer igennem perioder der ikke er sjove, men forhåbentligt kan jeg holde ud - hvis ikke jeg troede jeg kan det var der jo ingen grund til at gøre det et eller andet sted :)
  Og tak!!! :)

  SvarSlet
 2. Jeg mærker ikke så meget haha ... andet end kvalme ved tanken om nogle enkelte madvare. Det er ikke så godt :)!
  Men, den første måned havde jeg faktisk pletblødning, og pludselig gik det helt amok :/ så jeg afbrød perioden, holdt 7 dages pause og startede op igen (fik anbefalet at gøre det) og siden da har der intet været! Bortset fra altså at min appetit ikke er så fantastisk.
  Men er da ikke ved at dø på nogle punkter, og det er jo nok det vigtigste haha...

  SvarSlet
 3. Tror skam også jeg lige præcis overlever haha :D!!

  SvarSlet
 4. Hvor er du fin! Er det dit helt eget hår? Jeg mener, er det helt naturligt, eller har du prøvet at fremhæve dine krøller? Det er i hvertfald så smukt! :D
  ---
  Jeg kunne godt tænke mig en rigtig hjemmelavet cupcake. Jeg kunne godt forestille mig at de var bedre ;)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!