mandag den 23. januar 2012

Forandring?

Hello my be-blogged ones
Så kom der nye farver i spil, og noget er nyt, noget er genbrugt. Jeg er ret glad for det orange/rosa-tema, og vil nyde det indtil jeg bliver træt af det :)


Samtidig har bloggen fået sin egen header som jeg selv har lavet i Photoshop. Og mine overdrevede evner for det program skinner som I kan se, stærkt igennem!
   I dag har jeg, efter skole, fået lånt bøger på biblioteket, hvorefter jeg tog hjem og ordnede layout. Der er ikke så mange lektier for tiden, da vi har 3 kæmpe projekter i gang. Og jo længere man kan udskyde tanken om dem, jo bedre!


Så kast et lille blik på himlen, 2 cm fra det nærmeste træs yderste kvist. Så kan jeg måske få lov at høre din vinkel på trækroner, mandage, solbriller eller Bloggers forvirrende designer?


"Verden er en tryllekunst. En kanin der bliver trukket op af hatten på magisk, uforståelig vis. Men ville det ikke være interessant, hvis den kanin vendte sig og stirrede lige ind i tryllekunstnerens øjne?"
 -
Sofies Verden. Sådan cirka.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!