fredag den 8. juli 2011

Endelig en giveaway fra Wacky!

Den allerførste blog, jeg begyndte at læse, var http://www.wacky.dk/ . Jeg var medlem på en eller anden hjemmeside, der så havde et link til denne blog som 'en side om at skrive historier'. Jeg granskede straks sitet for flydende ord og fantastisk skrivekunst, fordi det interesserer mig helt vildt.
   Da jeg så skimmede Kiir's blog, og fandt ud af, at hun havde en skøn, humoristisk tone og bloggede om en hverdag, jeg kunne forstå, var jeg så uofficiel fast læser af mit livs første blog. Det var fra denne blog, jeg fandt vej til alle de dejlige blogs, jeg læser fast hver dag.

Derfor klappede jeg jo i mine små hænder, da jeg så at hun har startet en giveaway - nemlig denne her:


8 kommentarer:

 1. Sikke et sødt indlæg om min side. Tusind tak, Lærke! :) vi må krydse fingre for, at du kan skifte Kaj og Andrea ud (selvom jeg synes, Kaj styrer for vildt! q:). Og vi to har satme samme yndlingsbog. Harry Potter 4 er uden tvivl verdens bedste bog. Selvom du skal glæde dig til 7'eren, som simpelthen også bare er fuldstændig tryllebindende (alt bliver afsløret her, så man sidder med tårer i øjnene), så er 4'eren simpelthen det bedste værk - ever!

  Held og lykke i min giveaway :)

  SvarSlet
 2. Det kommer an på hvor skoletræt du er og om du føler dig klar til gymnasiet synes jeg. Hvis du er lidt skoletræt og tanken om gymnasiet (eller hvor du nu vil hen) ikke lige passer ind, tror jeg et år væk vil være godt for dig! Dit engelsk vil blive udviklet og du får lidt afstand fra det danske skolesystem.

  Hvis du venter til efter du er blevet student vil du dog have et større ordforråd (evt. vælge engelsk på A niveau i gymnasiet?) og måske kunne klare dig bedre rent fagligt. På nogle punkter tror jeg også du vil være mere moden, og have lettere ved at tage ud...

  Det kommer meget an på dig selv, og hvor moden du føler dig nu også synes jeg :)! Kender nogen der har været afsted før, en mens de gik i gymnasiet og en efter - og alle har fået noget positivt ud af det! :) Det handler om hvad man selv føler man er klar til. Hvis du vil afsted efter 9. klasse - så gør det.
  Vil dog sige; mit behov for at komme væk fra DK er først sådan rigtigt kommet under gymnasietiden, hvor jeg føler jeg har fået rustet mig selv til det :)

  SvarSlet
 3. Hej Lærke

  Jeg prøvede lige og jeg kunne godt poste inde hos hende, så jeg har videresendt din besked til hendes give away indlæg. :)

  SvarSlet
 4. Hehe - Mange tak. :) Jeps, 39 lodder blev det til - Ret vildt når man tænker over det, for i virkeligheden kommenterede jeg bare når der var noget at sige. Men det viser lidt at hvis man lægger en kommentar hver gang man tænker en tanke omkring andres indlæg, så løber det hurtigt op af. :)

  SvarSlet
 5. Hyggelig giveaway.. Måske jeg skulle deltage. :)

  www.scraploc.com

  SvarSlet
 6. Hej Lærke

  Jeg skal forsøge at besvare bedst muligt - Ellers spørg endelig igen, også hvis der opstår andre spørgsmål undervejs. :)

  1. Chayanne ér bare så tynd. Jeg har lavet en helt almindelig teen-simmer og så givet hende det tøj jeg fandt passende etc. Men jeg har ikke gjort noget ved hendes vægt. Sådan ser hun bare ud. :p Kan dog godt se på billedet at det ser lidt markant ud - Jeg skal prøve at vise andre billeder af hende også, til sammenligning. :)

  2. Jeg tager billeder inde i spillet. Og her kokser mine professor-udtryk, men tryk på knappen med sådan en to pile på. På mit tastatur sidder den lige over Caps Lock. Så kommer du i i Cameramode og kan navigere kameraet meget mere end man kan normalt. Når du har et passende motiv trykker du på C-knappen. Du zoomer ud og ind ved hjælp af tasterne; Z,X,Q,E,W og én mere jeg ikke kan lige kan huske. Jeg bruger dog kun de fire første bogstaver til at navigere med. Det er zoom ind/ud og naviger op/ned. :)
  På de her billeder har jeg lagt lidt ekstra skygge og et blåligt slør ind så de får en lidt "drømmende" effekt. På det øverste af alle tre personers billede, er der også tilføjet en "lyskugle". Men selve billedet ser ud som det gjorde i spillet - Jeg har ikke redigeret i Simmerne eller baggrunden.

  3. Jeg har alle udvidelsespakker til Sims2 som der findes. Lige pt har jeg dog ikke installeret "Free Time", men alle de andre er aktive. Der er dog nogle af dem jeg bruger mere end andre. Bon Voyage bruger jeg fx nærmest aldrig.

  4. 5*5 er den største grund der findes - Så vidt jeg husker. Det kan godt være der kom én der var større i forbindelse med Bon Voyage eller Apartments Life. Størrelsen baseres på antallet af felter*10. En 5*5 grund er 50*50 felter fx. Mange computere kan sagtens spille dem, men min hakker altså noget, fordi jeg altid "propper" dem sådan. Jeg er meget glad for blomster, stearinlys og alt hvad der gør det realistisk og med et stort hus på en stor grund med alt dét, så bliver min computer noget langsom i det sommetider. Jeg forsøger altid at holde mig på en 3*3 som max. :)

  SvarSlet
 7. Dejligt at du kan lide at følge med - Så håber jeg at du bliver tilfreds med deres liv efterhånden som det udvikler sig. :) Jeg spiller meget realistisk og bruger hverken vampyren, heksen eller nogle af de andre underlige ting. Mit spil er altid så realistisk som muligt - Også med indretningen. Det tager mig altid en krig at indrette fordi jeg insistere på at huske alt fra stikkontakter til gardiner og dørstoppere. :s

  Og jah... Men når jeg spiller, spiller jeg også et ordentligt stykke af gangen - Jeg har langt mere end det her indlæg... Hvis de fremtidige indlæg holder samme længde vil jeg tro at jeg har til en fem stykker mere ca. Der er skam allerede sket meget siden de var hvor indlægget fortæller om deres liv. :)

  Jeg har i øvrigt kigget på Chayanne og hun ér faktisk så tynd uanset vinklen. Det er nu ikke noget hun er normalt, men hendes hverdagstøj får hende åbenbart til at se sådan ud. Jeg lover dig et billede af hende i nattøj eller bikini, så du kan se at hun er sund og rask. Haha

  SvarSlet

Tusind tak fordi du lægger en kommentar! Jeg elsker alle jeres input, læser alt og svarer enten herinde eller på din blog :)
KYS!